Windy Day Sjalen/Windy Day Shawl

Ännu en blåsig dag. Att fota en tunn och lätt sjal när det blåser halv storm är inte lätt. Vet inte hur många bilder jag fick lov att ta innan jag fick några som jag blev nöjd med. Grannarna måste verkligen ha undrat vad jag höll på med som kastade upp sjalen på gärdsgårdar, staket, härbren och träd 🙂 Namnet på sjalen var självklart, Windy Day sjalen. Jag tycker att Scheepjes Whirl är perfekt för sjalen eftersom färgskiftningarna blir så fina. Nu finns mönster publicerat, men så här i semestertider har jag inte haft någon provvirkare, så ni som blir sugna att göra sjalen får se er själva som provvirkare.

Windy Day Sjalen

The Windy Day Shawl is published. It was so hard to take good pictures of the shawl when it was finished, because it was a really windy day. The wind blew the shawl away so many times, but it made it easier for me to decide a name for it 🙂

I really think Scheepjes Whirl is a great yarn for this shawl and I love how the colour changes. I have not had any pattern testers for this shawl so if you want to give it a try, see yourselves as pattern testers.

Windy Day shawl

Have a lovely day!

En reaktion till “Windy Day Sjalen/Windy Day Shawl”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s