Frostvirka

Hej och välkommen till min värld av virkning!

 

Jag heter Ellinor och jag älskar att virka. Mitt virkintresse väcktes när jag gick på högstadiet. Jag hade en textillärare som plockade fram ett mönster på en rund liten duk och när jag hade virkat klart den så var jag fast. Både min mormor och farmor  har dessutom varit stora inspirationskällor. Jag har sparat deras favoritmönster, virkböcker och virknålar och det är som dyrbara skatter idag. Många av deras dukar ligger i mitt linneskåp.

De senaste två åren har jag i stort sett virkat varje dag. Jag skaffade ett instagramkonto för ett år sedan och upptäckte att Instagram ger så mycket inspiration  och att  man där hittar många vänner med samma brinnande intresse för virkning. Under våren har jag börjat skapa egna mönster. I början trodde jag inte på att jag hade den förmågan, men all positiv respons har gjort att jag har vågat göra flera mönster. Nästa steg blev sedan att skapa denna virkblogg! Hoppas att du gillar den.

Jag skulle bli så glad om du hänvisar till mig som mönsterskapare om du prövar något mönster. Om du lägger ut dina verk i social medier vill jag att du  länkar till min blogg frostvirka.wordpress.com  och gärna taggar @frostvirka

Hälsningar Frostvirka