Kudde Sommaräng

Beskrivningen till hur jag gjorde kudden Sommaräng är nu färdigskriven. Man kan välja om man vill göra två likadana sidor, eller om man gör den två-delade i mossvirkning som går att ta av. Färgerna jag valde att använda är inspirerade av midsommarens blomsterkransar.

Nu har vi haft ännu några blåsiga och regniga dagar här i Dalarna, men den dagen jag fotade kudden så var det en sån där härlig sommardag med blå himmel och strålande sol. Håller tummarna för att det blir fler sådana dagar….

Ellinor/ Frostvirka

Kudde Sommaräng

20170711_085642000_iOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s