Cruise Control Shawl

Katia jaipur 250 + Katia Cable 5 34

In English below.

Här är min nya sjaldesign Cruise Control! Sjalen kom till när jag och familjen skulle åka på kryssning till Tallinn i Estland i somras. En 5-timmars bussresa till båten krävde förstås ett nytt virkprojekt. Det blev en lätt och luftig sjal som är alldeles lagom att ha runt halsen utan att det blir knöligt och klumpigt. Jag valde att göra min sjal av 2 nystan Katia Jaipur från Favoritgarner och nål 2,0. Till kanten använde jag Katia Cable 5. Hjälp med namnet på sjalen fick jag av Lisa Cook, @lisasattic, tusen tack, och jag tycker att namnet passar perfekt!

Jag har haft underbara testvirkare som har gjort sjalen i olika garn och färger. Låt er inspireras!

This is my new shawl design Cruise Control. I made it this summer when my family and I were going on a cruise to Tallinn in Estonia. I really needed a new crochet project for the 5 hour bus trip to the boat. Lisa Cook, @lisasattic, helped me with a name for it, and I think it is brilliant. Thank you Lisa ❤️ The shawl is made in 2 skeins Katia Jaipur + 1 skein Katia cable 5 ( the edging) from Favoritgarner. I used hook 2,0 mm. My lovely pattern testers has made the shawl in alternative yarn and colours. See the photos below and get inspired!

Elene Engholm Katia Japur 202 + Katia Cable 5 nr 15
Karolina Nilsson Katia Silky Lace 2 x 152 + 1 x 157
Åsa Norgren Katia Infinity Shawl 302 + Katia Silky Lace 170
Pia Kjellberg Viking Nordlys 2 x 955 + 1 x 903

Om du gillar mitt mönster och på något sätt vill stötta min virkdesign, bjud mig gärna på en kopp kaffe. If you like my design and would like to support me and my designing, buy me a cup of coffee xxx Ellinor / Frostvirka

🌸 Support My Design

Gjord i 1 1/2 nystan Katia Stella från Favoritgarner ❤️

2 reaktioner till “Cruise Control Shawl”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s