Grytlapp/Potholder Time for a fika

När jag gjorde mönstret till mina grytunderlägg Dinner for Two kände jag direkt att det skulle kunna anpassas även till grytlappar. Jag tycker ofta att grytlappar är alldeles för små och tunna så därför gjorde jag dessa stora och dubbla. Ingen risk att bränna sig! 😊 Diametern på grytlapparna är ca 22 cm.

Jag har använt tre nystan Catona från favoritgarner.se och det räckte precis till två grytlappar. Men, tänk på att vi virkar olika hårt så den som virkar lösare kan få svårt att få garnet att räcka till.

When I made my hotpads Dinner for two, I saw that it would be nice with matching potholders. I do not like thin and small potholders so these are the opposite. They are approximately 22 cm across. I have used 3 balls of Catona from favoritgarner.se and that is enough for two potholders, but notice that the amount of yarn depends on your crochet gauge.

Om du gillar mitt mönster och på något sätt vill stötta min virkdesign, bjud mig gärna på en ”kopp kaffe” genom Support my Design ❤️

If you like my design and would like to support me and my designing, use Support my Design ❤️

 xxx Ellinor / Frostvirka

 Kram Ellinor/Frostvirka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s