Mandala Let it be

In English below

I våras blev jag sugen på att designa en ny mandala! Det är så roligt att virka just mandalas och att kombinera dem i olika färger. Att namnge en design tycker jag alltid är lika svårt, men till slut fick den namnet ”Let it be”. Den första versionen gjorde jag i Katia Capri medan den slutgiltiga versionen gjordes i Sheepjes Sunkissed. Det kan ibland vara svårt att komma på fina färgkombinationer tycker jag, men då finns det många underbara garnpaket hos Favoritgarner att välja på.

Jag har haft två fantastiska mönstertestare, Åsa och Elisabeth (LifestylebyElla). Båda har gjort sina i Katia Capri från Favoritgarner. Tack snälla ni för hjälpen ❤️

Åsa har använt färgerna A= 82170 B= 82121 C=82100 D= 82145

Elisabeth har använt sig av tre färger, A + B = 82050 C=82157 och D= 82178

Det här är den första versionen som jag gjorde i Catia Capri. Notera att det slutgiltiga mönstret är justerat, så den har inte samma antal maskor som den på den här bilden.

Om du gillar mitt mönster och på något sätt vill stötta min virkdesign, bjud mig gärna på en ”kopp kaffe” genom Support my Design ❤️

Mönster till Let it be mandala på svenska:

I actually started designing this mandala 6 months ago, when it still was spring. I felt like crocheting something colourful and it became a mandala which I decided to call ”Let it be”. The original version is made in Katia Capri from Favoritgarner.se but the final version is made in Scheepjes Sunkissed.

You can see my pattern testers versions in Katia Capri above, and you can also find the colour numbers they have used. The English pattern is in English US terms. I hope you will like it.

xxx Frostvirka / Ellinor

If you like my design and would like to support me and my designing, use Support my Design ❤️

Pattern in English US:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s