Sicilienrutan och linnet!

Tillbaka från en fantastisk vecka på Sicilien tillsammans med min man. Vi firade vår 20-åriga bröllopsdag där och vi kommer definitivt åka tillbaka dit igen! En vandringsdag till en av Etnas lägre kratrar på 1 700 meters höjd var en fantastisk upplevelse. En annan dag var vi upp till toppen av Etna. Vi besökte också den vackra staden Taormina. Men, det blev också tid för sol, bad och god mat. Däremot blev det nästan inget virkat. Det får jag ta igen nu 🙂

Linnet gjorde jag till resan och både mönstret till rutan och en beskrivning till linnet hittar ni här:Sicilienruta och linne

Back from beautiful Sicily! We are definitely going back to this amazing island. We spent our 20th Wedding Anniversary there and it was very romatic. I named the square and the top I made for this trip Holiday in Sicily, and you can find the pattern here: Holiday in Sicily square and top.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s