Mammas blomstergrytlapp/potholder for my mother

Min kära mamma hade önskat sig nya grytlappar en längre tid, och hon önskade framför allt att de skulle vara lite tjockare. Jag hade restgarner i olika färger av Järbo soft cotton och efter mycket tankeverksamhet och repningar av garn så kom den här grytlappen till! Mamma blev nöjd och jag också. Den går ganska fort att göra och man kan kombinera färgerna efter eget tycke och smak. Denna gång har jag fått hjälp av @handmadeathavang och @annavirkpanna med provvirkningen. Tusen tack för hjälpen tjejer! Ni hittar mönstret under menyn mönster.

My dear mother had asked for new potholders and that is what made me start to design a pattern for it. After a lot of frogging I finally came up with a design that I was pleased with. I have used Aran weight cotton yarn and hook 4,5.

IMG_0836

2 reaktioner till “Mammas blomstergrytlapp/potholder for my mother”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s