Countryside Life Poncho

In English below

Äntligen är ett nytt mönster testat och klart så att jag kan dela med mig av det till er! Tack till er testvirkare som har gjort ett strålande jobb ❤️En härligt mjuk poncho, originalet gjord i underbara Katia Cotton Merino från Favoritgarner. Det är underbara färgskiftningar på det garnet. En av testvirkarna, Anette Lyöskä, har också gjort sin i det garnet, men i gröna nyanser. Se bild nedan. Min poncho är i storlek S/M men den är lätt att göra större eller mindre bara genom att anpassa antalet varv. I mönstret finns också andra garnalternativ, Scheepjes ElizaViking Vår och Svarta fåret Ulrika. Se bilderna nedan på testvirkarnas fina versioner i de olika garnsorterna.

 

Gjord av Anette Lyöskä i Katia Cotton Merino 50, 122 och 100.

Gjord av Christina Liljedahl i Viking vår, 400, 468 och 469.

Gjord av Åsa Norgren i Scheepjes Eliza 223, 234 och 236.

Gjord av Susanne Hansen i Svarta Fårets Ulrika.

Här hittar du mönstret på svenska:
🇸🇪 SWE Countryside Life poncho

Finally my new poncho pattern is tested and I can share it with you! I hope you like it. The original is made in Katia Cotton Merino from Favoritgarner. A lovely, soft and beautiful yarn in amazing colours. In the pattern you can also find alternative yarn. The size is S/M but you can easily make it bigger or smaller.

Pattern in UK terms:
🇬🇧UK Countryside Life poncho

xxx Ellinor Frostvirka

20190226_105013872_iOS.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s