Elora Bag

En rolig nyhet är att min Eloraväska nu är Favoritgarners sommarevent/MAL ! Om du gillar virkning, rutor, väskor och att virka tillsammans så ska du absolut hoppa på detta. Det finns grymt många fina garnpaket att välja emellan och när du beställer ett paket så får du även en matchande knapp och Favoritgarners fina projektväska att förvara garnpaketet i.🌸 🌸 🌸

Gå in på Favoritgarner och titta på alla fina färgkombos och testvirkarnas fina versioner för mer inspiration. Där hittar du också mer information om mönster m.m. En färdig väska blir ca 47 x 47 cm. Mönstret skickas ut till alla deltagare 15 juli. Kram Ellinor/Frostvirka

Om du vill köpa endast mönster så finns det här: ❤️ Mönster Eloraväska

I am so happy to tell you that in collaboration with Favoritgarner you can now join our new MAL The Elora Bag! To order a yarnpack, including pattern (pdf with step-by-step photos), button and project bag, email info@favoritgarner.se. They have so many lovely colour packs so the hardest thing will be to choose. You can see all yarn packs and my lovely pattern testers versions here: https://favoritgarner.se/produkt/elora-bag-design-frostvirka/ A finished bag is approximately 47 x 47 cm.

If you want buy the pattern (UK terms) without a yarn kit, send an e-mail to info@favoritgarner.se 🌸🌸🌸

xxx Ellinor/Frostvirka

2 reaktioner till “Elora Bag”

  1. it’s a beautiful design Ellinor! I saw the other bags too made by the testers. All are so nice! my favorite colors for this bag would be with a touch of pink and green. happy new week, love esther x

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s