Winter Flower Mandala

20171226_065923297_iOS
När jag fick pröva härliga Scheepjes Cahlista från Favoritgarner ville jag göra en stor duk av garnet. För mig passar garnet bra med nål 4,5. Färgerna jag har valt får mig att tänka på en midvinternatt med en sprakande varm brasa. Jag tyckte att duken även behövde lite *bling-bling så därför valde jag att att använde Scheepjes Lzzy till det sista varvet för att det skulle glittra ordentligt! Jag har även börjat på en variant i vårfärger, men garnet tog slut så därför är den inte riktigt klar än. Bilderna i mönstret är från min vårversion för det är lättare att se maskorna i det ljusare garnet. Men, bilder på de sista varven saknas, eftersom den inte är riktigt klar än. Mer information om färgnummer på den kommer inom kort. Mönstret hittar du under fliken mönster/patterns.

When I got to try the lovely Scheepjes Cahlista from Favoritgarner I wanted to make a big Mandala. I have used hook 4,5. The colours I have chosen makes me think of a dark winter night with a fire. I thought the mandala also needed some glamour, so that is why I decided to use Scheepjes Lizzy silver thread for the very last round. I have also started a spring version of this mandala and the photos in the pattern are from that version. The spring version is not finished yet though, since I ran out of yarn, so the last rounds are without photos. But as soon it is finished I will add photos and the colour numbers of the spring version as well. You can find the pattern under mönster/patterns.

xxxx Ellinor / Frostvirka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s