Lucka 23 / Day 23

ny23

En dag kvar till julafton.  Jag vill passa på att önska alla er som besöker bloggen idag en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Hoppas att det mellan julklappar och julmat även blir tid för lite virkning för er under helgdagarna. Här kommer del 2 av grytlappsmönstret: Kulig grytlapp del 2

Merry Christmas and A Happy New Year to all of you who are visting my blog today! I hope you will find some  time for some relaxing crocheting between opening Christmas gifts and having Christmas dinner. Here is part 2 of my Bauble Potholder

xxxx Ellinor/Frostvirka

En reaktion till “Lucka 23 / Day 23”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s