Stitchbloggers Julkalender/Advent Calendar

ny2

Idag är andra dagen för Stitchbloggers Julkalender 2017! Ett roligt projekt vi har jobbat med under hösten. Varje dag hittar ni en lucka med ett mönster eller mönsterdel med jultema. Klockan 10.00 varje dag öppnas luckan,och lättast är att gå till Stitcbloggers egen sin sida och bli länkad därifrån till respektive mönsterskapare. Garnpaket till hela kalendern hittar du hos Favoritgarner.

Day two for our Stitchblogger calendar! A project we have been working on for the last couple of months. Every day, at 10 o´clock, you can find a new christmassy pattern, or part of a pattern, at Stitchbloggers.com 
If you are interested in a yarn kit, you can find it here.

20171130_194516395_iOS
Day one: Guardian angel

This adorable little guardian angel is the pattern that was released yesterday. It is designed by My Jogeland and you can find the pattern on her blog: Mydiy.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s