Frostvirkas julgranskula/Christmas bauble

20171119_090443803_iOS

Med denna härliga låda med 10 g av alla 109 färger i Scheepjes Catona så är möjligheterna oändliga när man ska virka julgranskulor! Igår kväll blev det tre olika färgkombinationer av mitt julgranskulemönster som blev till efter att ha tittat och klämt på allt detta garngodis. Mönstret hittar du under fliken mönster/patterns och vill du ha en likadan låda med Catona så hittar du dem här, 109-pack från Favoritgarner

Om du virkar en kula efter mönstret och lägger ut en bild i sociala medier,  hänvisa gärna till min blogg och tagga #frostvirka. Kram Ellinor

When yoy have a candy box of 109 colours of  10 g skeins of Catona, it´s perfect for making Christmas baubles. Imagine all the differnet colour combinations! I made a bauble pattern yesterday and if you like it, you can find it under mönster/patterns. If you want your own candy box, you can order it here Favoritgarner 109 shades of Catona

Love Ellinor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s