Inspiration at Favoritgarner

Nu är det snart två veckor sen jag tillbringade en fantastisk inspirationshelg hos Favoritgarner i Kungsängen i Stockholm. Det var som att hamna i garnparadiset. Garner från golv till tak i alla möjliga olika färger och kvalitéer. Dessutom fick jag uppleva allt detta med de andra tjejerna i Stitchbloggers Har inte riktigt förstått än att jag är med i detta härliga inspirerande garngalna gäng. Fick också träffa Marie Bymimzan, och Nina, hjärnan bakom Favoritgarner. Det blev en helg med många skratt, intervjuer, fotograferingar, klämma på garnnystan, träffa glada kunder i butiken, god mat, virkning m.m.

Fylld av inspiration och mönsteridéer, en hel del garn, och en ursnygg rosa Perstorp design-väska var det dags att åka norrut mot Dalarna igen. Men, ser redan fram emot nästa träff med dessa härliga tjejer.

Almost two weeks since I had the most fabolous time, with lots of inspiration  at Favoritgarner in Kungsängen Stockholm. Yarn everywhere, and for a yarnlover like me it was like being in paradise. It was so nice to experience all this together with the other team-members in Stitchbloggers. I also got to meet the very inspiring and encouraging Marie Bymimzan and the boss with all the amazing ideas, Nina. It was a weekend filled with laughter, intervews, photoshoots, yarnsqueezing, meeting customers, good food, crocheting etc.

Filled with inspiration and pattern ideas, lots of yarn and a gorgeous new Perstorp design bag in Dusty Pink I headed north again on Sunday. But, I am already looking forward to next time.

20171101_061305132_iOS

Team Stitchbloggers

Här är vi allihopa, högst upp från vänster:

Mijocrochet

Anna Virkpanna

Diwy by Titti

Fingers croched

By Mimzan

Jag 🙂 Me

Virkvisa

Annimia

My Diy

Pysselofix

20171102_100150568_iOS

My gorgeous new bag in dusty pink. You can buy it from Favoritgarner

Love Ellinor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s