Inspiration at Favoritgarner

Nu är det snart två veckor sen jag tillbringade en fantastisk inspirationshelg hos Favoritgarner i Kungsängen i Stockholm. Det var som att hamna i garnparadiset. Garner från golv till tak i alla möjliga olika färger och kvalitéer. Dessutom fick jag uppleva allt detta med de andra tjejerna i Stitchbloggers Har inte riktigt förstått än att jag är med i detta härliga inspirerande garngalna gäng. Fick också träffa Marie Bymimzan, och Nina, hjärnan bakom Favoritgarner. Det blev en helg med många skratt, intervjuer, fotograferingar, klämma på garnnystan, träffa glada kunder i butiken, god mat, virkning m.m.

Fylld av inspiration och mönsteridéer, en hel del garn, och en ursnygg rosa Perstorp design-väska var det dags att åka norrut mot Dalarna igen. Men, ser redan fram emot nästa träff med dessa härliga tjejer.

Almost two weeks since I had the most fabolous time, with lots of inspiration  at Favoritgarner in Kungsängen Stockholm. Yarn everywhere, and for a yarnlover like me it was like being in paradise. It was so nice to experience all this together with the other team-members in Stitchbloggers. I also got to meet the very inspiring and encouraging Marie Bymimzan and the boss with all the amazing ideas, Nina. It was a weekend filled with laughter, intervews, photoshoots, yarnsqueezing, meeting customers, good food, crocheting etc.

Filled with inspiration and pattern ideas, lots of yarn and a gorgeous new Perstorp design bag in Dusty Pink I headed north again on Sunday. But, I am already looking forward to next time.

20171101_061305132_iOS

Team Stitchbloggers

Här är vi allihopa, högst upp från vänster:

Mijocrochet

Anna Virkpanna

Diwy by Titti

Fingers croched

By Mimzan

Jag 🙂 Me

Virkvisa

Annimia

My Diy

Pysselofix

20171102_100150568_iOS

My gorgeous new bag in dusty pink. You can buy it from Favoritgarner

Love Ellinor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.