Halsduk Lingon/Lingonberry scarf

20171008_142138115_iOS

Äntligen är jag klar med både vantar och halsduk som jag kallar Lingon. De är gjorda i underbara Scheepjes Stonewashed från Favoritgarner. Garnet är så mjukt, varmt och härligt och färgerna är underbara. För att kunna göra både halsduk och vantar behöver du 3 nystan av färg 801, 2 nystan av 806 och ett nystan av färgerna 807, 833, och 804. Båda mönstren hittar du under rubriken mönster/patterns.

I have finally finished both my mittens and my scarf which I call Lingonberries. They are made in Scheepjes Stonewashed from Favoritgarner which has worldwide shipping. The yarn is both soft and warm and the shades are amazing. If you want to make the mittens and the scarf you need 2 skeins of nr 806, 3 skeins of nr 801, and one skein each of nr 807, 833 and 804. You find the patterns under the headline mönster/patterns.

Wish you all a lovely Sunday evening!        Love Ellinor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s