Vantar Lingon/Mittens Lingonberries

20170924_123647337_iOS

När hösten smyger sig på blir suget efter att virka vinterplagg allt större. Ville göra ett par vantar i underbara Scheepjes Stonewashed och här har ni resultatet. Färgerna är inspirerade av höstfärgerna i naturen och namnet på vantarna fick bli Lingon! Rekommenderar detta garn varmt. Härliga färger och så mjukt. Ni hittar garnet som vanligt  hos Favoritgarner.  Mönstret hittar ni under rubriken ”mönster”.

As the days gets darker and colder, I always start to long for making mittens, hats and scarves. I call these mittens Lingonberries and they are made in my new favourite yarn Scheepjes Stonewashed. You can order all the lovely shades from Favoritgarner   You can find the pattern under the headline mönster/patterns.

1 kommentar på “Vantar Lingon/Mittens Lingonberries”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.