Vantar Lingon/Mittens Lingonberries

20170924_123647337_iOS

När hösten smyger sig på blir suget efter att virka vinterplagg allt större. Ville göra ett par vantar i underbara Scheepjes Stonewashed och här har ni resultatet. Färgerna är inspirerade av höstfärgerna i naturen och namnet på vantarna fick bli Lingon! Rekommenderar detta garn varmt. Härliga färger och så mjukt. Ni hittar garnet som vanligt  hos Favoritgarner.  Mönstret hittar ni under rubriken ”mönster”.

As the days gets darker and colder, I always start to long for making mittens, hats and scarves. I call these mittens Lingonberries and they are made in my new favourite yarn Scheepjes Stonewashed. You can order all the lovely shades from Favoritgarner   You can find the pattern under the headline mönster/patterns.

En reaktion till “Vantar Lingon/Mittens Lingonberries”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s