Lucka 7 – Day 7

ny7

7:e december, och idag är det min tur att få dela med mig av ett juligt mönster. Jag tycker om  att dekorera pepparkakor med glasyr i olika färger och därför får mitt första bidrag till kalendern bli en virkad pepparkaksgubbe. Den som använder Favoritgarners garnpaket har garn till att göra två pepparksgubbar. Mönstret på svenska kommer att publiceras på LAND´s hemsida och du kan bli länkad dit genom att gå till Stitchbloggers kalendersida.

20171115_172219310_iOS
It´s the 7th of December today and it is my turn to release my first Christmassy pattern. I love to decorate ginger bread at Christmas and therefore I just had to make a crocheted Ginger Bread Man! If you are using a yarn kit from Favoritgarner, you have enough yarn to  make two gingerbread men. The pattern is in UK terms and you can find it here

I hope you will enjoy my pattern!

Ellinor/Frostvirka

Please use #stitchbloggersxmas and #frostvirka and refer to my blog if you share pictures in social media, it would make me really happy.

8 reaktioner till “Lucka 7 – Day 7”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s