Mössa Vintermånad

Mössan Vintermånad kom till i januari i år. Jag blev så förtjust i de här retrofärgerna i Viking Sportsragg från Favoritgarner och fick inspiration till att designa en mössa. Vi hade några riktigt kalla dagar i Dalarna och jag ville ha en lite tjockare mössa som det inte skulle blåsa igenom.

När jag var klar med den första ville jag testa den i ett annat garn och i andra färger. Det blev en i rosa, blå och grå toner i Viking Bamboo från Favoritgarner. Det blev även ett par matchande vantar till och mönstret till dem hittar du också här på bloggen 😊.

När jag hade virkat vantarna Vintermånad testade jag att göra ett annat avslut på mössan, i samma stil som vantarna. Den varianten av mössan hittar du också i mönstret. I mönstret hittar du även anvisningar på hur du ändrar storleken på mössan.

Om du gillar mitt mönster och på något sätt vill stötta min virkdesign, bjud mig gärna på en ”kopp kaffe” genom Support my Design ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s