Vantar Höstbris

I slutet av 2021 gjorde jag min Höstbris-mössa i det härliga Arwetta garnet från Favoritgarner.se Garnet består av 80% merinoull och 20% akryl. När mössan var klar blev det garn över och jag kände att ett par matchande vantar inte vore så dumt 🤗 Sagt och gjort, det blev ett par nya vantar med ett mönster som det är ganska lätt att anpassa till olika storlekar. Hur du gör för att anpassa storleken står i mönstret.

Jag har använt 4 olika färger, nr 955, 101, 140 och 813. Dessa nystan räcker till både mössa och vantar och jag tror till med att det räcker till att göra en mössa till, eller ett par vantar.

Min Höstbris-mössa i Arwetta Classic
Vantarna värmer bra i vintersolen ❄️☀️❄️

Om du gillar mitt mönster och på något sätt vill stötta min virkdesign, bjud mig gärna på en ”kopp kaffe” genom Support my Design ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s