Lysithea Mandala

20180404_163657715_iOS

20180405_135439289_iOS

In English below.

Jag hade några olika nystan av Scheepjes Maxi Sweet Treat från Favoritgarner liggandes i mitt garnskåp och de bara längtade efter att få bli använda. Jag hade inte virkat med tunt garn på flera månader så det var lite ovant att virka med till en början. Men, roligt var det och jag gjorde den i två olika färgkombinationer. Vilka färger jag har använt hittar du om du går in på själva mönstret. Som vanligt hade jag stora problem med att komma på ett namn, men till slut fick det bli Lysithea, efter en av Jupiters månar. Hoppas du tycker om den!

I had a few skeins in different colours of Scheepjes Maxi Sweet Treat from Favoritgarner in my yarn cupboard, and they were just waiting for becoming mandalas. I made it in two different colour combos, and you can find the numbers in the pattern. I had some problems, as usual, with finding a name for it but eventually I named it Lysithea . I hope will enjoy the pattern and you will find it under mönster/patterns. 

xxx Ellinor / Frostvirka

2 reaktioner till “Lysithea Mandala”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s