JAG har en blogg!

Det trodde jag aldrig. Att lilla jag skulle skaffa mig en blogg! Men, nu har jag en. Testar och trycker, avbryter och sparar. Det kommer ta lite tid att lära sig det här men samtidigt är det väldigt roligt. Peppad av alla fina kommentarer om min väska som blev klar härom dagen, så förstod jag att andra kanske skulle vara intresserade av mina mönster.

Håller just nu på att skriva ned flera av mönstren och fota steg för steg-bilder.  Som tur är har jag hjälp av sönerna att klippa och klistra i olika program. Så inom kort kommer mönstret till min ruta ”Längtan efter våren” att publiceras här på bloggen. Det är den rutan jag använt till min blomväska.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s