Juliminne/Memory of July

20170727_112641984_iOS

20170727_112953081_iOS

Tre Scheepjes Maxi Sugar Rush låg i mitt garnskåp och väntade på att bli använda. Färgerna passade bra ihop, lite Big-pack i 3-smaks-känsla, och jag ville använda allihop tillsammans. De resulterade i den här duken som jag kallar Juliminne. När duken var klar var jag bara tvungen att göra en i Scheepjes Catona också och det blev en helt annan duk! Perfekt att använda till restgarner. Båda garnsorterna hittar ni så klart hos Favoritgarner

I had three Maxi Sugar Rush that I needed to make something of. The colours reminded me of ice-cream and I wanted to use all three of them to make some kind of doily. I joined 16 big circles, but I wanted to have small circles between the big ones as well. And here is the result. I call the circle Memory of July When I had finished the pattern writing, I just had to make one in Scheepjes Catona as well, and I think it looks pretty in that yarn too. I hope you will like the pattern as much as I do.  xxx Ellinor

En reaktion till “Juliminne/Memory of July”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s