Cassiopeia rutan / square

20180211_080525593_iOSFörra helgen var det äntligen dags att få träffa alla Stitchbloggers igen hos Favoritgarner. Bilresan dit tar 4 timmar och det passar perfekt att min man gärna kör så att jag kan passa på att virka. En väska full med ett 109-pack Catona-nystan i alla nyanser och virknålen gjorde att den här rutan kom till under färden dit. Väl på plats blev det många skratt, mycket garnfrossa och förstås en hel del virkning. Därför blev det en hel hög med Cassiopeiarutor gjorda under vistelsen där. 43 rutor gjorda hittills och det är tänkt att det ska bli en riktigt färgglad filt. Det blir inte heller tråkigt att göra varje ruta eftersom nystanen är så små och man kan välja nya färgkombos hela tiden. Passar bra för mig som gillar att pröva nya färgkombos! Blir du  sugen på  ett eget 109-pack så kan du betälla det här. Mönstret till rutan hittar du under mönster/patterns och jag skulle bli jätteglad om du hänvisar till min blogg och taggar #frostvirka så att jag kan se era Cassiopeiarutor ❤

Last weekend it was finally time to meet the other girls in team Stitchbloggers at Favoritgarner in Stockholm again. It is a 4-hour drive from Mora where I live, and luckily my husband did the driving so I could crochet all the way there. I brought a 109-kit with Catona 10 g skeins and suddenly the Cassiopeia square was born. I have made 43 squares so far and I am going to make a colourful blanket of them. You can find the pattern under mönster/patterns and it would really make me happy  if you refer to my blog and use the hashtag #frostvirka so I can see your squares.

xxx Ellinor/Frostvirka

20180211_080617936_iOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s