Spring Flower Mandala

20171231_070309470_iOS
Spring Flower

Nu är min vårvariant av Winter Flower Mandala klar! När julen är bortstädad ska den här duken läggas på bordet och matchande tulpaner i vårfärger ska få lysa upp i köket. Även den här är gjord i Scheepjes Cahlista från Favoritgarner och vilka färger jag har använt hittar ni i mönstret här.

My Spring flower version is finsihed! After New Years, this mandala will brighten up my kitchen along with some lovely tulips. This one is also made in Scheepjes Cahlista from Favoritgarner , but the last row is made in Catona. You can find more information about the colours I have used, in the pattern here

xxxx Frostvirka/Ellinor

2 kommentarer på “Spring Flower Mandala”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.