Spring Flower Mandala

20171231_070309470_iOS
Spring Flower

Nu är min vårvariant av Winter Flower Mandala klar! När julen är bortstädad ska den här duken läggas på bordet och matchande tulpaner i vårfärger ska få lysa upp i köket. Även den här är gjord i Scheepjes Cahlista från Favoritgarner och vilka färger jag har använt hittar ni i mönstret här.

My Spring flower version is finsihed! After New Years, this mandala will brighten up my kitchen along with some lovely tulips. This one is also made in Scheepjes Cahlista from Favoritgarner , but the last row is made in Catona. You can find more information about the colours I have used, in the pattern here

xxxx Frostvirka/Ellinor

2 reaktioner till “Spring Flower Mandala”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s